امروزه حداقل همهی ما اسم فیسبوک که یکی از بزرگترین سرویس شبکههای اجتماعی هست را شنیدهایم و با این برنامه کارکردهایم. در این مطلب قصد داریم به موفقیت موسس فیسبوک، تفاوت تحقق اهداف این افراد با ما و یک شبه موفق شدن بپردازیم. برای خواندن این مطلب با ما در اسمارتین همراه باشید.
فیسبوک یکی از بزرگترین سرویس شبکههای اجتماعی هست که در سال ۲۰۰۴ در یکی از خوابگاههای دانشگاه هاروارد توسط مارک زاکربرگ و دوستانش تاسیس شد. این وبگاه در اوایل فقط برای ثبت نام دانشجویان دانشگاه هاروارد بود، اما کمکم این برنامه در سطح جهانی گسترش یافت.
نگاهی به کودکی مارک زاکربرگ
مارک زاکربرگ از همان کودکی علاقه خود را به کامپیوتر نشان داده بود. او حتی توانست یک زبان برنامهنویسی به نام ZuckNet بنویسد تا منشی پدرش نیاز نباشد اسم تمام بیماران را بلندبلند بخواند و از طریق برنامه صحبت کنند. حتی کل خانواده هم در خانه با این برنامه باهم صحبت میکردند!
مارک زاکربرگ دانشجوی رشته علومکامپیوتری از دانشگاه هاروارد هست و توانست با ساخت فیسبوک جوانترین میلیاردر کل دنیا شود و پنجمین فرد میلیاردر دنیا به حساب بیاید.
دارایی خالص مارک زاکربرگ در سال ۲۰۱۹ برابر با هفتاد و چهار میلیارد دلار است! و البته راه یک شبه موفق شدن را نرفته است!

حالا چرا مارک زاکربرگ تونست و چرا ما نه؟
هممون این حرف ها رو شنیدیم که میگن «وای خوش به حالش طرف اینهمه پول داره اینهمه موفقه اینهمه زندگی خوبی داره».
جمله طلایی مارک زاکربرگ:
«در دنیای پر از تغییر ما، تنها راهی که مطمئنا منجر به شکست خواهد شد، ریسک نکردن است».
مارک زاکربرگ
ما مسیر رو شروع میکنیم، مانع اول رو رد میکنیم، مانع دوم رو رد میکنیم و مانع سوم هم همینطور، ولی وقتی میبینیم مانع چهارم و پنجم سخته بیخیال میشیم و میگیم تلاشمونو کردیم اما شانس باهامون یار نبود.
در صورتی شانس با ما یار هست که ما هم تلاشی برای به وجود آمدن شانس بکنیم.
برای اینکه بخواهیم موفق شویم باید ایدههایی که داریم رو به نمایش بذاریم، حتی اگه سخت و اشتباه باشن. در مسیری که داریم باید هزار جور راه رو انتخاب کنیم تا به موفقیت برسیم.
فیسبوک در حال حاضر واتساپ و اینستاگرام را به ترتیب از ۲۰۱۴ و ۲۰۱۲ خریداری کرده است و مجموع دارای این شرکت در سال ۲۰۱۹ برابر با ۱۳۷ میلیارد دلار آمریکا بوده است.
پس برای به تحقق رسوندن هدفی که داریم موانع جدید و راه های جدید رو باید انتخاب کنیم و به واقعیت تبدیلشون کنیم.
دوست اسمارتینی
- برای رسیدن به اهدافت چقدر ریسک کردی؟
- پیشنهاد یا انتقادی داری؟ حتما برای ما توی نظرات بنویس، ما همشو میخونیم!
- به نویسندگی علاقه داری و میخای نوشتن را تجربه کنی؟ به بخش ارسال مطلب برو و نوشته خوبت را برای ما ارسال کن. ما هم اونو با اسم خودت منتشر میکنیم!
- راستی یادت نره توی خبرنامه اسمارتین هم ثبت نام کنی و هر هفته ایمیلای باحال دریافت کنی (:
بیشتر بخوانید:
بفرمایید آبنبات! – مرضیه زارع
تاپ فایو: ۵ تا از بهترین اسلحه های بازی Call Of Duty Mobile – سهیل کوهی اصفهانی
خودت باش – مگه خودت چشه؟! – سید متین فقهی
معرفی کتاب واژه های نفهم – سیده سدنا موسوی
خیلی عالی بود، ریسک کردن چیزیه که این روزا خیلی کم اتفاق می افته. معمولا آدما ترجیح میدن همون روش های قبلیشونو پیش بگیرن، چون از نتیجش مطمنن ولی نمی دونن با ریسک کردن شاید بتونن نتیجه ای هزار بار بهتر کسب کنن
دقیقا درسته خیلی از ماها به دلیل اینکه از مسیر خارج نشیم خیلی از کارهایی که نیازه انجام بدیم رو کنار میزنیم و راه خودمون رو پیش میریم که این منجر میشه خیلی عقب بمونیم و حتی موفق نشیم چون جرات نداریم بیرون از منطقه امن خودمون بشیم.ممنون بابت توصیه قشنگت:)